paušalno oporezivanje

S dolaskom turističke predsezone započinje lov na goste koji će i ove godine u milijunima stići u posjet Hrvatskoj i jadranskoj obali. Vrijedni iznajmljivači već su se pripremili za predsezonu i glavnu sezonu, mnogi već imaju i rezervacije, a svi s nadom iščekuju hoće li ove godine imati prosječnu ili odličnu popunjenost. Gostiju je svake godine sve više i više i naravno da svi žele da baš njihovi apartmani budu maksimalno bukirani.

Ipak, iz godine u godinu u raste i broj apartmana kojeg ipak ne prati i toliki porast dolazaka turista pa je konkurencija sve veća. Na turističkom tržištu vodi se bitka za svaki krevet, svakog gosta i svaku rezervaciju. Mnogi su se zadužili, posudili ili digli skupe kredite kako bi mogli kupiti ili urediti svoje apartmane za turističko iznajmljivanje. Sad to, naravno, treba vraćati, a jedini način da se povrati uloženo jest da apartmani budu puni. Može li se to ostvariti?

Dva puta do gostiju. Koji odabrati?

Postoje dva osnovna načina kako možete dovesti goste u svoje apartmane: da se samostalno oglašavate ili da oglašavanje za vas radi agencija kojoj ćete vi onda platiti proviziju, tj. ona će se nadograditi na vašu cijenu.

Samostalno oglašavanje znači da ćete vi praktički sami doći do gostiju bez ičije pomoći te bez objavljivanja svog oglasa na primjerice Bookingu. Dakle, uložit ćete novac i vrijeme u izradu svoje višejezične web-stranice te ćete se aktivno baviti web-promocijom kao i aktivnostima na društvenim mrežama kako biste privukli goste.

Za samostalno nalaženje gostiju treba izdvojiti određena financijska sredstva (izrada web stranice, Facebook oglašavanje…) kako biste bili uspješni. Cijena ulaganja može varirati, ovisno o opcijama koje želite. Npr. cijena web stranice za promociju apartmana i vila može se kretati od 1,5 do 15 tisuća kuna.

top 10 gradova u Hrvatskoj

Slično kao i kod kupovine automobila: možete izabrati kupiti novi automobil za 8000 eura koji će vas dovesti od točke A do točke B. Ali isto tako možete izabrati super udoban, siguran i luksuzan automobil za deset puta višu cijenu. Sve ovisi o nečijim željama, afinitetima i platežnim mogućnostima. U svakom slučaju ako sve želite raditi samostalno, to će vas u početku koštati više nego da surađujete s agencijom.

S druge strane prednost samostalnog oglašavanja jest u tome što imate potpunu kontrolu. Ipak, iznajmljivači koji do rezervacija dolaze na ovaj način trebaju se stalno educirati i pratiti digitalne trendove jer se jedino tako može uspjeti u online promociji. Dakle, opcija samostalnog oglašavanja i privlačenja gostiju rezervirana je za one iznajmljivače koji su pravi digitalni gurui i majstori online marketinga, a takvih je, ruku na srce, prilično malo.

Agencija koja nudi najnižu proviziju

Zato će većina iznajmljivača izabrati opciju suradnje s nekom agencijom. To može biti Booking, Airbnb ili neka treća opcija. Portal Iznajmljivači.hr preporučuje vam suradnju s turističkom agencijom Anna Tours koja je na našem turističkom tržištu prisutna već 20 godina i koja nudi odlične uvjete, među ostalim i jednu od najnižih provizija na domaćem tržištu iznajmljivanja.

besplatno oglašavanje apartmana

Poslovanje agencije Anna Tours odlikuje visoka profesionalnost u turizmu, stručni, educirani djelatnici te velik broj zadovoljnih iznajmljivača koji s ovom agencijom surađuju već godinama. Agencija Anna Tours redovito vrši istraživanja tržišta i trendova u turističkom sektoru, te u svom poslovanju primjenjuje najnovija tehnološka dostignuća i učinkovit digitalni marketing kako bi dosegla širok krug gostiju koje šalje iznajmljivačima u Hrvatskoj.

Uplata iznajmljivačima u roku od 2 dana

Ako se odlučite za suradnju agencijom Anna Tours, vaši će oglasi ostvariti maksimalnu  vidljivost potencijalnim gostima zahvaljujući mreži turističkih portala na kojima je ona prisutna.

Osim niske provizije, tu su i drugi odlični uvjeti: iznajmljivaču se uplaćuje 25% ukupnog iznosa akontacije kojeg plati gost za boravak, i to odmah ili najkasnije 2 dana nakon primitka akontacije na žiro račun agencije. Ostatak iznosa iznajmljivač dobiva najkasnije 2 dana nakon odlaska gosta.

Anna Tours nudi iznajmljivačima nisku proviziju uz brzu isplatu

Nemojte propustiti šansu za dobrom zaradom i maksimalnom popunjenošću apartmana. Za razliku od razvikanih stranih portala, agencija Anna Tours posvetit će vam kao iznajmljivaču maksimalnu pažnju te se vaš oglas neće zagubiti u mnoštvu drugih, sličnih oglasa. Prosječna godišnja popunjenost kvalitetnih smještajnih jedinica je čak 120 dana u godini. Javite se već danas kako bi u vaše apartmane što bi prije stigli gosti!

anna-tours

 

 

 

ANNA TOURS d.o.o.
Agencija za turizam i promet nekretnina
Primorska cesta b.b. (hotel Jadran)
HR-51512 Njivice – otok Krk
e-mail: info@annatours.hr
tel. 051/ 846 – 165

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here