Četvrto izdanje 3T konferencije (Tourism, Travel and Tech), koju organizira informatički časopis Bug, održat će se u Zagrebu (Kaptol boutique & cinema bar) 19. ožujka. Cilj ove konferencije je spojiti tvrtke i stručnjake iz turizma i tehnologije kako bi se iskoristile sve prednosti koje tehnologija danas pruža za poboljšanje turističkog poslovanja.

PROČITAJTE: Što sve treba imati u apartmanu
PROČITAJTE: Privatni iznajmljivači i izdavanje računa
PROČITAJTE: 38 zlatnih savjeta za uspješno iznajmljivanje apartmana

U sklopu konferencije održat će se niz zanimljivih i korisnih predavanja. Tako će biti riječi o tome kako digitalnim sadržajem oduševiti posjetitelje i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama, kako koristiti Instagram za promociju apartmana i hotela, zašto je bitno imati kvalitetan WiFi u smještajnim jedinicama, kako maksimalni iskoristiti mogućnosti iznajmljivanja kuće na moru, zašto su okoliš i tehnologija snažni nositelji potencijala u turizmu itd.

Osim spomenutih tema, bit će riječi i o mnogim drugim pitanjima koja su važna za turističku industriju, a odnose se na sinergiju turizma i tehnologije.

Direktor konferencije i moderator je Oleg Maštruko, a među ostalim će govoriti Mate Janković, Ilija Brajković, prof. dr. sc. Domagoj Bebić, Paula Bračko, Karlo Guštin…

Early bird ulaznice za konferenciju mogu se kupiti po cijeni od 790 kn. S obzirom na to da tehnologija postaje sve bitniji čimbenik u svakodnevnom životu, svi će posjetitelji imati prilike čuti kako iskoristiti marketinške potencijale u turističkoj djelatnosti i na što lakši način putem tehnologije doći do ciljane populacije odnosno potencijalnih gostiju.

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here