turistička agencija

Svi iznajmljivači koji surađuju s turističkim agencijama žele ostvariti suradnju s turističkom agencijom koja će biti njihov pouzdan i kvalitetan partner na tržištu iznajmljivanja i privlačenja gostiju. Turistička agencija Anna Tours d.o.o., sa sjedištem na otoku Krku, spada među najstarije i najbolje turističke agencije u Hrvatskoj.

Turistička agencija koja njeguje tradiciju profesionalosti

Osnovana je 1994. godine te je kroz suradnju s brojnim iznajmljivačima smještaja na području Hrvatske u međuvremenu izrasla u vrlo uspješnu turističku agenciju kojoj se klijenti vraćaju iz godine u godinu. Anna Tours nudi čiste, kvalitetne smještajne jedinice i, kako to vole kazati, nepobjedivu uslugu gostima. Tradiciju profesionalnosti u turizmu Anna Tours nastavlja i danas s obiteljskim poduzećem i stručnim, educiranim djelatnicima. Ustrajnost i razvoj poslovanja rezultat su vrhunske razine usluga prema klijentima, dugogodišnjeg istraživanja tržišta, trendova u turističkom sektoru, primjene najnovijih tehnoloških dostignuća i ljubavi prema Hrvatskoj kao destinaciji.

Prednosti za iznajmljivače

Anna Tours poziva sve iznajmljivače privatnog smještaja na uvrštavanje smještajnih kapaciteta u agencijsku ponudu. Prednosti za iznajmljivače su brojne, a spomenut ćemo samo neke. Prije svega, vaši će oglasi ostvariti maksimalnu online vidljivost na tražilicama zahvaljujući agencijskoj mreži turističkih portala koje navodimo dolje:

Tu su također i vrlo ugledni te poznati partnerski portali kao npr. www.Homeaway.com, www.Fewo-direkt.dewww.tripadvisor.com, www.booking.com, www.atraveo.de, www.casamundo.de i preko 1000 drugih na kojima se prikazuju oglasi iznajmljivača koji surađuju s agencijom Anna Tours d.o.o.

turistička agencija

Vaš će se oglas predstaviti kroz detaljan prikaz smještaja na računalu, tabletu i smartphoneu, uz tekstualni opis i neograničeni broj full screen fotografija, video u HD rezoluciji, prikaz lokacije na Google karti, vaše posebne ponude i akcije, opis i slike mjesta, atrakcije u blizini, ocjenjivanje i recenzije gostiju…

Svaki iznajmljivač dobiva subdomenu (vlastitu web-stranicu unutar portala) kroz koju može ostvariti unos i promjenu podataka o smještajnim jedinicama, fotografije, cijene, ažurirati stvarno stanje popunjenosti i dijeliti stranice s obitelji i prijateljima na društvenim mrežama. Na taj način npr. svaki apartman ima po dvije stranice  na svakoj jezičnoj verziji, što je zbog dvostrukog broja stranica veliki plus za Google pretraživanje.

Ako se odlučite na suradnju s Anna Tours d.o.o., možete očekivati jako dobru popunjenost Vaših apartmana i drugih smještajnih jedinica.

Niska provizija, brza isplata

Turistička agencija Anna Tours d.o.o. od iznajmljivača uzima jednu od najnižih provizija na turističkom tržištu.

Također, iznajmljivaču se uplaćuje 25% ukupnog iznosa akontacije kojeg plati gost za boravak, odmah ili najkasnije 2 dana nakon primitka akontacije na žiro račun agencije.

Ostatak iznosa iznajmljivač dobiva na dan dolaska od gosta, ili pak na dan odlaska gosta, ili najkasnije 2 dana nakon odlaska ako je gost platio cjelokupan iznos u agenciji.

Dakle, velika prednost suradnje s turističkom agencijom Anna Tours je ta što iznajmljivači dobivaju novce u skoro realnom vremenu, tj. prilikom primitka akontacije i uglavnom na dan dolaska gosta. Na taj način iznajmljivači imaju primitke tijekom cijele godine, a ne samo u ljetnim mjesecima. Na primjer njemački gosti, koji čine dobar dio ukupnog bookinga, rezerviraju već početkom godine u prvom i drugom mjesecu.

Osim jako dobrih financijskih uvjeta, tu su i druge prednosti suradnje s turističkom agencijom. Zašto biste gubili vrijeme i živce na zahtjevnu komunikaciju s gostima i marketinške aktivnosti kad to možete prepustiti profesionalcima? Olakšajte si život, uzmite si slobodno vrijeme koje zaslužujete, iskoristite ga na Vama omiljen način, prepustite posao iznajmljivanja profesionalcima i počnite zaprimati akontacije gostiju već danas.

anna-tours

ANNA TOURS d.o.o.
Agencija za turizam i promet nekretnina
Primorska cesta b.b. (hotel Jadran)
HR-51512 Njivice – otok Krk
e-mail: info@annatours.hr
tel. 051/ 846 – 165

turistička agencija

3 komentara

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here