mediteranski restoran

Restaurant Rivica u Njivicima, na otoku Krku, idealno je mjesto za sve koji žele kušati izvrsne specijalitete mediteranske odnosno kvarnerske kuhinje. Smještena uz samu morsku obalu, Rivica će Vam pružiti odličnu gastronomsku ponudu u ugodnom ambijentu i opuštenoj, pomalo romantičnoj atmosferi.

Restoran Rivica slika 2

Što ima ljepše od uživanja u pažljivo pripremljenim delicijama uz pogled na kristalno čisto more otoka Krka te usidrene drvene barke i brodice? A restaurant Rivica, s 80 godina obiteljske tradicije, nudi Vam raznovrsnu ponudu jela i pića: od predjela kao što su riblji carpaccio, salata od hobotnice, cocktail od repova škampa, krčki pršut… preko crnog rižota od sipe, pečenih školjki i škampi na žaru pa sve do orade sa žara, odreska sa žara i riblje friture. Tu su, naravno, i mnoga druga jela, pogotovo mesna, te razni prilozi, salate i deserti, kao i bogata vinska karta.

Restaurant Rivica otok krk

 

Za sve one koji žele navratiti na otok Krk, restaurant Rivica je jedno od mjesta koje svakako ne želite propustiti. Bilo da ćete uživati na otvorenoj terasi ili pak u unutrašnjem prostoru restorana, gostoljubivost domaćina, odlična atmosfera i pažljivo pripremljena jela svakako će Vas pozitivno iznenaditi te ćete se, vjerujemo, opet vratiti.

Rivica restoran

Tu su također i vrlo zanimljive redovite godišnje manifestacije u organizaciji restorana kao što su Dani bakalara, Večeri antičke kuhinje, Festival vina itd., a koje privlače mnogobrojne turiste i goste.

restoran rivica Krk

Rivica je mjesto gdje je, da se slikovito izrazimo, Kvarner stavljen na tanjur, a Krk u čašu. Stoga svi oni koji žele okusiti i doživjeti čari kvarnerske kuhinje svakako ne bi smjeli zaobići ovaj restoran koji već desetljećima dočekuje zadovoljne posjetitelje, kako nove tako i one stare koji se često vraćaju.

rivica kvarner

Radno vrijeme restorana je svaki dan od 12 do 22 h, a adresa je Ribarska obala 13,
51512 Njivice, otok Krk. Dođite i uživajte u jednom od najboljih restorana otoka Krka, čekamo Vas!

 

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here