ljetovanje na otoku Krku

Zanima vas ljetovanje na otoku Krku? Otok Krk je prekrasan otok u srcu Kvarnerskog zaljeva te vrlo atraktivna turistička destinacija koja je samo prošle godine ostvarila oko 2 milijuna noćenja, uglavnom stranih turista. S kopnom ga spaja poznati Krčki most, a susjedna mjesta su mu Rijeka, Crikvenica, Novi Vinodolski…

apartmani Krk

Ako želite iznajmiti apartmane na atraktivnoj poziciji u blizini šljunčanih plaža na otoku Krku, gdje ćete uživati u moru, kupanju i sunčanju, onda je novoizgrađena apartmanska kuća „Central Beach“ u Njivicama pravi izbor za vas.

Otok Krk ljetovanje

Položaj ove vrlo lijepe i moderno namještene apartmanske kuće, s čak 9 nezavisnih apartmana, karakterizira udaljenost od plaže od svega 150 m te blizina centra mjesta Njivice koje obiluje raznim ljetnim kulturno-zabavnim događanjima. Njivice su poznate po prelijepim plažama, šetalištima i skrivenim uvalama. Tu su i brojni mirni i ugodni kafići, u kojima se možete opustiti ispijajući kavu ili osvježavajuće piće.

otok Krk turizam

Kuća „Central Beach“ nalazi se na zemljištu otvorenog tipa koje je ukrašeno mediteranskim biljem i diskretnom rasvjetom. U kući se nalazi 9 smještajnih jedinica (apartmana) modernog interijera, opremljenih protuprovalnim vratima, te je za svaki apartman osigurano jedno parkirno mjesto na nenatkrivenom i neograđenom zemljištu kuće pod video nadzorom.

apartmani otok krk

Apartmani su klimatizirani te imaju besplatan internet i satelitsku televiziju, a opremljeni su kvalitetnim i suvremenim inventarom. Raspolažu spavaćim sobama, kuhinjom, blagovaonicom, dnevnim boravkom, kupaonicom i terasama koje su natkrivene i opremljene garniturama za sjedenje.

otok Krk apartmani

U apartmanima nije dozvoljeno pušenje.

U ponudi su manji apartmani od 36 m2 (dovoljno za 4 osobe) te veći apartmani od 72 i 75 m2 (za 6 osoba).

Najmom jednog od novoizgrađenih i modernih apartmana u kući „Central Beach “ pružit ćete si prekrasno ljetovanje na otoku Krku, u pitoresknom mjestu Njivice, koje će vam zacijelo ostati u nezaboravnom sjećanju!

Najmom apartmana upravlja turistička agencija AnnaTours te možete poslati upit na info@annatours.hr ili nazovite na telefon 051 / 846 – 165.

Pogledajte i promotivni video apartmana (koji su ovdje iz promotivnih razloga ovdje imenovani kao Apartmani Daška):

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here