Predstavljamo vam savršenu vilu koju možete pronaći među izvrsnim ponudama nekretnina u Njivicama na otoku Krku. Uživajte u nezaboravnom odmoru!

Tražite savršenu vilu za svoje ljetovanje ili godišnji odmor? Želite se opustiti od svakodnevnih obveza i poslova te kvalitetno provesti svoje slobodno vrijeme uživajući u ljepotama hrvatske obale? Odaberite za to luksuznu vilu u Njivicama koja će vas oduševiti svojim komforom.

Uživajte u luksuznom namještaju i opremljenosti kao i u velikom bazenu, a pri pogledu na more koji se pruža s terase, dnevnog boravka ili spavaće sobe zastat će vam dah!

Vila uključuje 4 spavaće sobe, TV sa satelitskim programima te potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, pećnicom i perilicom rublja. Svim je gostima na raspolaganju i besplatni WiFi.

Možete koristiti i saunu u sklopu vile ili se opuštati u vrtu. Gostima su također na raspolaganju i dva motorića (skutera) od 50 kubika.

Grad Krk je od vile udaljen samo 18 km, a Baška 35 km.

Vila je kategorizirana je s 5 zvjezdica tako da se posteljina i ručnici mijenjaju svakodnevno.

Osim što se iznajmljuje, vila je također slobodna i za prodaju.

Priuštite sebi i svojoj obitelji ili prijateljima nezaboravno ljetovanje u Njivicama na slikovitom otoku Krku i uživajte u maksimalnom komforu ove predivne vile.

Više informacija o objektu kao i upite za rezervaciju možete zatražiti putem e-maila na info@annatours.hr (g. Ivan Perić).

 

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here