kuće za odmor

Kuće za odmor sve su popularniji oblik ljetnog turizma. Za razliku od apartmana, kojih na našoj obali i primorju ima poprilično, kuće za odmor nešto su rjeđe. Prije svega, ovakav smještajni prostor uglavnom se percipira kao luksuzan – što i ne mora biti uvijek točno. Također, one gostima obično pružaju puno više udobnosti te imaju broje prednosti u odnosu na apartmane, o čemu će biti više riječi.

Kuće za odmor u Hrvatskoj

Kuće za odmor u Hrvatskoj brojnim su turistima najdraža opcija prilikom izbora smještaja u našoj zemlji. One omogućuju udobnost i privatnost koju npr. ne mogu pružiti apartmani. Apartmani se obično nalaze u apartmanskoj zgradi zajedno s drugim apartmanima i s drugim gostima. Kuće za odmor tako omogućuju potpunu privatnost, sigurnost i komfor jer kad ih gosti iznajmljuju, imaju cijeli prostor u kući i oko kuće za sebe.

Dakle, puno je manje gužve, buke i šušura kad se iznajmi kuća za odmor nego kad se iznajmi apartman. Oni gosti koji cijene mir, tišinu i privatnost, te imaju novčane mogućnosti, zacijelo će prije odabrati najam kuće za odmor nego najam apartmana.

Kuće za odmor mogu se iznajmiti već od 500-tinjak kuna po noćenju pa sve do raspona od nekoliko tisuća eura po tjednu. Sve ovisi o lokaciji, veličini i sadržajima.

Različiti tipovi kuća za odmor

Danas se iznajmljuju različiti tipovi kuća za odmor. Najpopularnije su kuće blizu plaže koje su obično smještene u neposrednoj blizini mora i plaže – na udaljenosti od nekoliko metara do nekoliko stotina metara. Takve su kuće vrlo popularne zbog toga što gostima omogućuju prekrasan pogled na morski pejzaž, a za uživanje u morskim radostima obično je potrebno tek par minuta hoda.

agencija za iznajmljivanje kuća za odmor

Slično njima, sve su popularnije i kuće na otocima, pogotovo za imućnije turiste te one sklone robinzonskom tipu odmora. Brojni jadranski otoci oduševljavaju netaknutom prirodom, djevičanski čistim morem i zanimljivom lokalnom kuhinjom.

Kuće s bazenom još su jedan tip popularnih kuća za odmor. Ovakve kuće čak ne moraju biti smještene u neposrednoj blizini obale ili mora. Bazen omogućuje rashlađivanje i plivanje te opuštanje u vrućim sunčanim danima i ljetnim večerima.

Kuće za obitelji s djecom imaju dvorište odnosno okolni prostor koji je siguran za dječju igru, zabavu i aktivnosti najmlađih. Obično su smještene na sigurnoj udaljenosti od prometnih cesta, u pitoresknim krajevima koji obiluju zelenilom, lijepom prirodom te domaćim životinjama.

Kako iznajmiti kuću za odmor

Iznajmljivanje kuća za odmor obično je složeniji proces nego iznajmljivanje apartmana. Prije svega, najam kuća za odmor košta znatno više nego najam apartmana. Također, u njima će boraviti i više gostiju: najčešće od 6 do 12. Stoga, ako kao iznajmljivač imate goste koji vam obećaju doći pa se iz nekog razloga ne pojave, imate puno veći gubitak nego kod iznajmljivanja apartmana.

One se također uglavnom iznajmljuju na duži period nego pojedinačni apartmani koji se mogu iznajmiti i na dan-dva.

iznajmljivanje kuća za odmor u Hrvatskoj

Stoga su vrlo vrijedna investicija kojom je potrebno pažljivo upravljati. Kuće za odmor možete oglašavati sami ili putem nekog od servisa kao što je na primjer Booking.com. Ipak, najjednostavnija opcija je agencija za iznajmljivanje kuća za odmor.

Tako vam agencija Anna Tours d.o.o. uz odlične uvjete i minimalnu proviziju omogućuje dugoročan najam kuće za odmor. Ne morate se brinuti o oglašavanju, marketingu, čišćenju, komunikaciji s gostima, pa čak ni o predaji ključeva… Sve to možete prepustiti profesionalcima.

Stoga, ako želite ostvariti jako dobru popunjenost uz minimalan pa čak i nikakav trud, agencija za iznajmljivanje kuća za odmor pravo je rješenje za vas.

Javite nam se!

Anna Tours d.o.o. – agencija za iznajmljivanje kuća za odmor
Primorska  cesta b.b. (hotel Jadran)
51512 Njivice
tel.  051 / 846 – 165
mob. 091 / 280 – 6981 (odgovorna osoba g. Ivan Perić)
e-mail: info@annatours.hr

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here