3T konferencija

Dana 20. ožujka 2018. godine u Zagrebu će se održati druga konferencija (3T – Tourism, Travel & Techo) o tehnologiji u turizmu i turističkom poslovanju. Ova konferencija u organizaciji informatičkog časopisa BUG okuplja stručnjake i poduzetnike sektora iz turizma i tehnologije. Kroz razne panele, predavanja i prezentacija tematizira se upotreba informacijske tehnologije u dinamičnom i rastućem turističkom tržištu na našem području.

Teme konferencije

Konferencija će dati odgovore na sljedeća glavna pitanja:

  • Kako najbolje iskoristiti prednosti tehnologije u turističkim djelatnostima?
  • Kako iskoristiti digitalne marketinške potencijale i na što lakši način doći do ciljane populacije?
  • Što je novo u području turizma, putovanja i tehnologije?

3T konferencija je prva domaća konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, s naglaskom na suvremenu tehnologiju.

konferencija

Na konferenciji će biti predstavljene vrlo zanimljive teme za sve one koji su uključeni u turizam i turističko poslovanje. Među ostalim, bit će riječi o novim aplikacijama koje se koriste u turizmu te kako tehnologijom riješiti problem sezonalnosti u turizmu. Govorit će se i o primjeni novog Zakona o pružanju usluga u turizmu, o mobilnim payment IT rješenjima za hotelsku industriju, o hrvatskom nautičkom turizmu na webu, Instagramu i digitalnim nomadima itd.

Predavači

Direktor konferencije je Oleg Maštruko, a neki od predavača su Martin Reents, njemački poduzetnik i stručnjak za digitalnu tehnologiju, Ilija Brajković, CEO u Kontra digital agency, Monika Udovičić, pomoćnica ministra za pravne poslove i standarde u Ministarstvu turizma RH itd.

20. ožujka će prezentaciju održati i sam Oleg Maštruko sa svojim partnerom Sašom Cvetojevićem, poznatim poduzetnikom i IT influencerom iz ZIP-a (Zagrebački inkubator poduzetništva). Njih dvojica su kao dio Tesla Teama nedavno prvi na svijetu električnim automobilom Tesla X prešli pustinju Saharu. 3T konferencija je bila sponzor ovog pothvata pa će se na konferenciji moći saznati sve o toj zanimljivoj avanturi.

3T konferencija slika

Early Bird ulaznice

3T konferencija održat će se u prostorima Kaptol Boutique Cinema & Bar na adresi Nova Ves 17 u Zagrebu. Promotivne Early Bird ulaznice s popustom od 20% koštaju 790 kn.

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here