fitness za apartmane

Želite li biti konkurentni na tržištu turističkog iznajmljivanja i ponuditi smještaj koji nudi više? Prostorije za fitness postale su nezaobilazan dio svakog modernog smještajnog objekta. Čak i ako nemate posebnu prostoriju za fitness, Vaš apartman možete opremiti i spravama za vježbanje koje ne zauzimaju puno prostora. Na primjer sprava za pedaliranje ili eliptični trenažer zacijelo će se svidjeti Vašim gostima te će im pružiti mogućnost vježbanja, a možete ih postaviti u gotovo bilo koji prostor.

fitness za kuće

Osim toga u vilama i boljim kućama za odmor prostorija za fitness je vrlo česta i popularna. Danas gotovo nezaobilazna jer gosti preferiraju takav smještajOprema za fitness omogućuje Vašim gostima zdrave kardiovaskularne i druge vježbe te kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

fitness oprema za apartmane

Iznajmljivanje apartmana bit će uspješnije ako gostima omogućite dodatne sadržaje i mogućnosti. Stoga opremite Vaš apartman ili hotel vrhunskom opremom za vježbanje. Mi smo tu za Vas. Fitness oprema d.o.o. nudi Vam kupnju profesionalne fitness opreme, te idejna rješenja, projektiranje, servis i održavanje. Iza nas su godine iskustva u opremanju svih vrsta prostora fitness opremom.

Provjerite našu ponudu!

Fitness oprema d.o.o.
Riječka ulica 10
10 000 Zagreb
Mobitel: 095 655 6556
Telefon: 01/659 3147
E-mail: info@fitnessoprema.com
Web: https://www.fitnessoprema.com

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here