virtualne šetnje

Virtualne šetnje koje se temelje na Googleovoj tehnologiji Google Business View novi su trend u svijetu digitalnog marketinga. One omogućavaju virtualni uvid u prostor i prije nego što kupac ili gost fizički zakorači u njega. Naime, kupci su danas sve izbirljiviji kad je riječ o kvaliteti usluge koju očekuju za svoj novac. Konkurencija je u svim segmentima velika, stoga kupci s pravom očekuju najbolju vrijednost za uložena sredstva.

Prednosti objekata s virtualnim šetnjama

Bez obzira radi li se o restoranu, kafiću, hotelu ili smještaju u apartmanima, ponuda je svugdje iznimno bogata i odabir često nije lak. Virtualne šetnje pogotovo u turizmu omogućuju vašim potencijalnim gostima virtualne obilaske vaših apartmana, vila i kuća za odmor. Ti se obilasci temelje na 360° fotografijama visoke kvalitete koji klijentima omogućuje da na daljinu dožive vašu lokaciju i prije nego stignu.

iznajmljivanje apartmana

Ovakvi oblici prezentacije superiorniji su u odnosu na klasičnu fotografiju i video zapis te omogućuju potpuni multimedijalni doživljaj. Tako se stvaraju očaravajući virtualni doživljaji koji mogu rezultirati znatno većim bookingom vaših smještajnih kapaciteta.

virtualne šetnje bazen

Prema podacima iz Googlea, objekti koji imaju mogućnost virtualnih šetnji imaju duplo veći interes kod potencijalnih kupaca odnosno gostiju. Stoga, ako se pitate kako povećati posjećenost i rezervacije vaših smještajnih kapaciteta, odnosno kako dovesti nove goste, virtualne šetnje pravo su rješenje!

One će potaknuti znatno veći interes za vašim smještajnim kapacitetima, omogućiti vam konkurentsku prednost na tržištu turističkog iznajmljivanja te će vam dovesti nove goste u vaše apartmane, kuće za odmor i vile.

Kako funkcioniraju virtualne šetnje

Virtualne šetnje funkcioniraju na način da Google My Business dopunjuje Vašu postojeću web-lokaciju na Google Maps i Google+. Tu se onda nalazi link „Pogledaj iznutra“ koji dovodi potencijalne goste u vaše prostore i omogućuje im virtualnu šetnju. Korisnici se navigiraju klikovima na strelice i povlačenjem ekrana.

Virtualne šetnje podižu ugled i prepoznatljivost vašeg smještajnog objekta u odnosu na konkurenciju. One dakle značajno povećavaju posjećenost vašeg mrežnog mjesta (npr. web-stranice) te se vaš Google My Business oglas automatski pozicionira iznad konkurencije koja nema virtualnu šetnju objekta.

 

Osim toga, one omogućuje dulje zadržavanje korisnika na web-stranicama, što smanjuje bounce rate (postotak posjeta kod kojih je korisnik otišao nakon prve učitane stranice i bez dodatne interakcije) te pridonose boljoj SEO optimizaciji za lokalne pretrage.

Cijene virtualnih šetnji

Za sve virtualne šetnje Google omogućuje besplatni hosting, što znači da vi trebate platiti samo izradu 360° fotografija.

S par iznajmljenih noćenja možete povratiti investiciju ulaganja u mogućnost virtualnih šetnji u prostorima koje iznajmljujete. Virtualne šetnje unapređuju poslovanje poduzeća iz svih sektora, a pogotovo turističkog privatnog smještaja, hotela, kampova, restorana, kafića, beach barova, muzeja itd.

virtualna šetnja slika

Cijene izrade virtualnih šetnji u našem aranžmanu kreću od oko 1000-2000 kn za pojedinačni apartman do 2500-4000 kn za više apartmana, veliku vilu s bazenom, okućnicom itd. U cijene je uključen PDV. Portal Iznajmljivači.hr na ovaj način svim iznajmljivačima u turizmu nudi vrhunsku kvalitetu izrade virtualnih šetnji po najpovoljnijim cijenama na tržištu. Većim objektima odobravamo dodatne popuste.

Kako naručiti izradu virtualne šetnje

Iznajmljivači.hr nudi vam mogućnost izrade virtualnih šetnji od strane Google certifitiranog fotografa i to po najboljim cijenama.

Primjer jedne virtualne šetnje i kako ona izgleda možete pogledati ovdje.

Za sve upite i informacije u vezi virtualnih šetnji, javite na se na info@iznajmljivači.hr ili nas nazovite na 091/2806 – 981 te ćemo vam pružiti sve potrebne informacije.

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here