Mnogi vlasnici kuća za odmor, apartmana i vila na obali jednostavno nemaju vremena, a ponekad ni živaca, za sve poslove, obveze i dužnosti vezano uz turističko iznajmljivanje smještaja. A tih je poslova i obveza poprilično! To pogotovo dolazi do izražaja kad je riječ o poslovnim ljudima čiji je dnevni raspored ionako pretrpan brojnim aktivnostima i sastancima, te koji naprosto ne mogu izdvojiti dragocjene vrijeme kako bi vodili računa o traženju gostiju, dogovaranju i komunikaciji s njima, dočekivanju, preuzimanju ključeva, čišćenju smještaja, naplati, raznim birokratskim formalnostima…

Imućniji ljudi, pogotovo vlasnici luksuznih vila, u svom prostoru na obali obično borave nekoliko tjedana preko ljeta, a ostatak vremena htjeli bi prostor iznajmiti tako da ne stoji prazan već da generira zaradu. Ipak, kao što smo već rekli, iznajmljivanje turističkog smještaja nije nimalo jednostavan posao. Osim što zahtijeva vrijeme i pažnju, također traži i iskustvo, pogotovo u komunikaciji s potencijalnim gostima, ali i odlično poznavanje hrvatskih zakona i propisa, inače se riskira plaćanje masnih kazni.

Kako cjelokupnu brigu oko iznajmljivanja turističkog smještaja prepustiti nekom drugom, a istovremeno ostvariti sigurnu i dobru zaradu? Rješenje je zapravo jednostavno: sve poslove i obaveze vezano uz iznajmljivanje možete prepustiti renomiranoj turističkoj agenciji koja će sve to preuzeti na sebe! Naravno, agencija će također uzeti svoju proviziju, no s druge strane vlasnik smještaja nema gotovo nikakvih obaveza ni briga u vezi iznajmljivanja. Turistička agencija radi sve: od pronalaska gostiju i popunjavanja smještaja do naplate, čišćenja i ispunjavanja raznoraznih turističkih formalnosti.

iznajmljivanje preko agencije

Suradnja s agencijom u vezi iznajmljivanja smještaja idealna je dakle za sve one koji imaju smještajne prostore, ali nemaju ni vremena ni želje baviti se obavezama i poslovima vezanim uz iznajmljivanje.

Ako spadate u gore opisanu skupinu iznajmljivača, možemo vam kao pouzdanog partnera preporučiti renomiranu turističku agenciju Anna Tours. Riječ je o agenciji s više od 20 godina iskustva u turističkom sektoru, a koja surađuje s privatnim iznajmljivačima na području cijele Hrvatske. Uz prosječnu godišnju popunjenost smještaja od 120 dana, nisku proviziju te isplatu u roku od 2 dana, agencija Anna Tours je optimalan izbor za sve iznajmljivače, bez obzira o kojem se tipu smještaja radi.

Suradnja s agencijom idealna je za sve one koji nemaju ni vremena ni želje baviti se obavezama vezanim uz iznajmljivanje.

Brojni su iznajmljivači, kako iz Hrvatske tako iz inozemstva, odabrali upravo agenciju Anna Tours kao svog pouzdanog partnera na poslovima iznajmljivanja.

Pošaljite svoj upit bez ikakve obveze na e-mail info@annatours.hr ili jednostavno nazovite na telefon 051/ 846 – 165 te ćete dobiti sve relevantne informacije.

 

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here