čišćenje apartmana

Čišćenje apartmana, soba, vila, kuća za odmor… mnogim iznajmljivačima predstavlja veliku muku. Uz sve ostale obveze vezano uz iznajmljivanje, mnogi naprosto ne stignu obaviti i čišćenje, pogotovo oni iznajmljivači koji imaju više smještajnih jedinica. Pritisak je velik, pogotovo u vrijeme sezone kada se tjedno ili dnevno izmjenjuju dolasci i odlasci različitih grupa gostiju. Za svim gostima treba obaviti pedantno i kvalitetno čišćenje svih prostorija, kao i spremanje, uređivanje i sl., kako bi apartman u savršenom stanju dočekao nove goste.

S druge strane, pravi je izazov nađi osobu ili agenciju koja će se kvalitetno i relativno povoljno pobrinuti za čišćenje apartmana. Same agencije i obrti za čišćenje i održavanje stanova i zgrada često i sami imaju problema s pronalaskom osoblja koje bi radilo taj posao. Iako je sezona rekordna, mnogi iznajmljivači su u neizvjesnosti kome povjeriti taj važan i zahtjevan zadatak. Kako doznajemo, puno je ljudi koji se prijave za posao čišćenja apartmana, mnogi od njih i na crno, no ubrzo odustanu. Neki kažu da će doći u dogovoreno vrijeme pa ne dođu, neki pak ne očiste apartman kvalitetno i profesionalno nego brzo i površno, a neki ga čak i dodatno unerede! Uglavnom, problemi s čišćenjem apartmanskog smještaja sve su izraženiji i brojniji.

agencija za čišćenje apartmana

Portal Iznajmljivači.hr svim iznajmljivačima nudi rješenje u obliku full service usluge. Naime, turistička agencija Anna Tours preuzima na sebe sve radnje oko iznajmljivanja apartmana ili kuća za odmor. Od oglašavanja, komunikacije s gostima, rezervacija, novčanih transakcija, prijave gostiju do primopredaje ključeva gostima i koordinacije čišćenja apartmana i pranja posteljine. Ukratko, vi se ne morate ni o čemu brinuti, pa tako ni o čišćenju!

Mnogi iznajmljivači imaju problema s čišćenjem apartmana…

Agencijska provizija za ovaj model suradnje iznosi samo 17%, uključujući PDV. Koordinacija svega toga je dosta zahtjevna i često zna biti više posla oko čišćenja nego oko iznajmljivanja apartmana. Stoga, ako se želite osloboditi briga i obveza, prepustite sve – uključujući čišćenje apartmana – profesionalcima u turizmu s više od 20 godina iskustva. Za sve informacije javite nam se na e-mail info@annatours.hr ili nas nazovite na telefon 051/ 846 – 165.

*Napomena: od 2019. godine agencija Anna Tours organizira uslugu čišćenja apartmana samo na otoku Krku.

Napišite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here